Leer is een natuurproduct, de zichtbare nerven, poriën, insectenbeten en kleurverschillen in een huid typeren de echtheid van uw tas of accessoires.

Dit zijn geen materiaalfouten en kunnen niet als klacht worden aangemerkt. De natuur heeft hier haar handtekening achtergelaten. Het is belangrijk uw leren tas voor het gebruik grondig in te spuiten met een kleurloze vlek- en waterafstotende leerspray.

 

En let op; leer kan verkleuren in de zon; nat geworden leer kunt u het best bij kamertemperatuur op laten drogen, niet in de zon of bij de verwarming; opgedroogde regendruppels kunt u met een ledersponsje behandelen of u kunt het leer tegen elkaar wrijven en daarna weer met waterafstotende leerspray inspuiten; suède en andere vette of ruwe leersoorten kunnen in het begin afgeven; vlekken mag u nooit behandelen met bijtende middelen als benzine, aceton ed.

 

Verwijder een vlek onmiddellijk met vocht absorberende tissues. Geef de vlek geen kans om door te dringen. Gebruik voor het verwijderen van een verse vlek lauw water en een schone doek of zeem dat vrij is van zeepresten.