Algemene voorwaarden

ABOUTilse is een handelsnaam van Rene Sorber Interieur op Maat en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam
onder KVK-nummer 34208689.

Bestellen en betalen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je gelijk de mogelijkheid om je bestelling te betalen. Via overschrijving of Paypal.
Daarna volgt een bevestigingsmail met je bestelde producten. Je bestelde producten blijven na het plaatsen van je bestelling, 2 dagen voor je gereserveerd. Heb je in deze tijd je bestelling niet betaald, vervalt de bestelling. Bij onduidelijkheid, mail gerust!  

Verzenden en verzendkosten

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Nadat de betaling op de rekening van ABOUTilse is bijgeschreven, wordt de bestelling binnen 3-5 werkdagen verzonden.

Voor maatwerk producten die in opdracht worden gemaakt, geldt een levertijd
van 2 weken. Aan de leveringsplicht van ABOUTilse is voldaan wanneer de bestelling is verzonden. Verzendkosten zijn voor de koper. Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden nog aan het totaal van je bestelling toegevoegd op de eindfactuur.

Nederland € 4,95 Belgie € 9,50 en Duitsland € 9,50 etc. Dit ligt onder de werkelijke verzendkosten. Alles wordt verstuurd met Track and Trace in een stevige verzenddoos. ABOUTilse is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of gesneuvelde pakketjes.  

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.  

Ruilen

Leer is een natuurprodukt, de zichtbare nerven, poriën, insectenbeten en kleurverschillen in een huid typeren de echtheid van uw tas of accessoires.
Dit zijn geen materiaalfouten en kunnen niet als klacht worden aangemerkt.
De natuur heeft hier haar handtekening achtergelaten. ABOUTilse heeft graag tevreden klanten. Alles kan binnen 7 dagen geruild worden, maar neem voor terugzenden altijd eerst contact op met ABOUTilse. Als jij tevreden bent zijn wij dat ook!

Verzendkosten (zowel heen en weer) zijn voor kosten van de koper. Producten worden alleen teruggenomen indien zij in de originele verpakking en in onberispelijke staat teruggestuurd worden. Is dit niet het geval, dan is retour zenden niet mogelijk. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden geweigerd.

Let op: Alles wat op verzoek is gemaakt is maatwerk en kan niet geruild worden. Hier geld geen herroepingsrecht op.

Reinigen

Het is belangrijk uw leren tas voor het gebruik grondig in te spuiten met een kleurloze vlek- en waterafstotende leerspray. En let op; leer kan verkleuren in de zon; nat geworden leer kunt u het best bij kamertemperatuur op laten drogen, niet in de zon of bij de verwarming; opgedroogde regendruppels kunt u met een ledersponsje behandelen of u kunt het leer tegen elkaar wrijven en daarna weer met waterafstotende leerspray inspuiten; suède en andere vette of ruwe leersoorten kunnen in het begin afgeven; vlekken mag u nooit behandelen met bijtende middelen als benzine, aceton ed.

Verwijder een vlek onmiddellijk met vochtabsorberende tissues. Geef de vlek geen kans om door te dringen. Gebruik voor het verwijderen van een verse vlek lauw water en een schone doek of zeem dat vrij is van zeepresten
ABOUTilse is niet aansprakelijk voor schade aan producten, die zelf zijn veroorzaakt.

Overeenkomst

Een overeenkomst tussen ABOUTilse en een klant komt tot stand nadat een bestelling geplaatst is. ABOUTilse behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen een bestelling of opdracht te weigeren.  

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen en foto’s op de website van ABOUTilse gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.  

Overmacht

ABOUTilse is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen, bijvoorbeeld ziekte, transportproblemen en storingen in het internet en emailverkeer.  

Geschillen

Alle geschillen van ABOUTilse met de verkoper worden beheerst door het Nederlands Recht, waarop deze algemene voorwaarden als aanvulling, en voor zover bepalingen van dwingend karakter zich daar niet tegen verzetten, als afwijking gelden.